بیمه البرز نمایندگی ملاشاهی کد6595

زاهدان خیابان طالقانی جنب مخابرات روبرو امور مشترکین تلفن همراه

بیمه البرز نمایندگی ملاشاهی کد6595

زاهدان خیابان طالقانی جنب مخابرات روبرو امور مشترکین تلفن همراه

ساررق

۱۰۰ سال حبس برای ۴ سارقی که ۴.۵ کیلو طلا دزدیدند و صاحبش را شکنجه کردند

جامعه > حوادث - ایران نوشت: 4 دزد خشن که برای سرقت چهارونیم کیلو طلا مردی را از سنندج تا تهران تعقیب کرده و او را ربودند، پس از محاکمه به اتهام آدم ربایی هر کدام از آنها به 15سال حبس وهمچنین به اتهام آزار وشکنجه به 10 سال حبس و74ضربه شلاق محکوم شدند. این حکم از سوی قضات شعبه دوم دیوانعالی کشور مهر تأیید خورد.

 رسیدگی به این پرونده ازخرداد سال ٩٤ و به‌دنبال مراجعه صاحب یک طلافروشی در سنندج به پلیس آگاهی تهران شروع شد.

او در اظهاراتش به افسر پرونده گفت: ماهی یک ‌بار از سنندج چندین کیلو طلا به بازار تهران می‌آورم تا در بازار زرگران بفروشم. امروز درحالی‌که کیف حاوی چهارونیم کیلو طلا را به همراه داشتم، به تهران آمدم.اما به محض اینکه به تهران رسیدم، چهار مرد به من حمله و با تهدید چاقو و قمه مرا مجبور کردند سوار ماشین آنها شوم. آنها در بین راه با شوکر و قمه مرا تهدید به مرگ کردند. سپس کیف حاوی طلا را دزدیدند و مرا در جاده مخصوص کرج از ماشین بیرون انداختند.

با توجه به گفته‌های شاکی، پلیس متوجه شد او احتمالاً توسط یک آشنا مورد سرقت قرار گرفته‌ و این دزدی از پیش طراحی‌ شده بود چرا که عاملان سرقت می‌دانستند این مرد با خودش طلا حمل می‌کرده‌ و از وزن طلا نیز باخبر بودند.

به‌دنبال اطلاعاتی که مرد طلافروش به پلیس داد، یکی از دزدان حرفه‌ای به‌نام فرید ردیابی و دستگیر شد.

متهم به محض دستگیری به سرقت طلاها اعتراف کرد و گفت: طراح اصلی این نقشه ایرج همشهری مرد شاکی است. او به ما گفت که این مرد با خودش طلا حمل می‌کند. وی به گفته خودش از مدت‌ها قبل مرد سنندجی را در شهرشان تحت نظر گرفته و می‌دانست که چه روزهایی برای فروش طلاهایش به تهران می‌آید. ایرج خودش در این سرقت حضور نداشت چون می‌ترسید شناخته شود. در ادامه سه همدست فرید ردیابی و دستگیر شدند اما پلیس ردی از ایرج به دست نیاورد. فرید در بازجویی‌ها گفت: ایرج از ما خواست مرد طلافروش را از سنندج تعقیب و در تهران نقشه سرقت را اجرا کنیم.

او بلافاصله بعد از سرقت با ما قرار گذاشت و در مقابل پولی که به ما داد، همه طلاها را گرفت. اما من قبل از اینکه کیف حاوی طلاها را به او بدهم مقداری از طلاها را برای خودم برداشتم. درحالی‌که دو سال از سرقت چهارونیم کیلوگرم طلا از مرد سنندجی گذشته و نشانی از ایرج به دست نیامده بود، چهار متهم در شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی کی‌خواه و با حضور یک مستشار پای میز محاکمه رفتند.

در این جلسه فرید که سابقه‌ کیفری دارد، به‌عنوان متهم ردیف اول در جایگاه ایستاد و گفت: سرقت را قبول دارم. مقداری از طلاها را نیز که برای خودم برداشته بودم، به مادر و برادرزنم دادم.

متهم دیگر نیز گفت: قبول دارم در جریان سرقت همراه دوستانم بودم اما من مرد طلافروش را شکنجه نکردم و آسیبی به او نرساندم. من فقط در سرقت نقش داشتم و اتهام‌های دیگر را قبول نمی‌کنم. دو متهم دیگر نیز ابراز پشیمانی کردند و گفتند تحت‌ تأثیر حرف‌های ایرج وسوسه شدند تا نقشه سرقت را عملی کنند اما حالا هیچ ردی از وی ندارند و نمی‌دانند او به کجا گریخته است. 

قضات شعبه هفتم در پایان جلسه هر کدام از متهمان را به خاطر آدم ربایی به 15سال زندان و به خاطر آزار و شکنجه طلافروش سنندجی به 10 سال زندان و 74ضربه شلاق محکوم کردند. آنها همچنین به ردمال نیز محکوم شدند. این حکم با مهر تأیید قضات شعبه دوم دیوانعالی کشور روبه‌رو شد.

حراست مجلس

ورود حراست مجلس به ماجراهای استیضاح ربیعی

سیاست > مجلس - مهر نوشت: سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان گفت: این هیأت روز سه‌شنبه ۱۳ شهریور، مطالب و ادعاهای مطرح شده در جلسه استیضاح آقای ربیعی را بررسی می‌کند.

محمدجواد جمالی نوبندگانی با اشاره به دستور رئیس مجلس به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان برای بررسی مطالب مطرح شده در جلسه استیضاح علی ربیعی وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهارداشت: قرار بود روز سه‌شنبه ۶ شهریورماه این موضوع در جلسه هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان بررسی شود که به دلیل سوال از رئیس جمهور، فرصت تشکیل جلسه نشد.

وی افزود: بنا داشتیم روز یکشنبه ۱۱ شهریورماه را برای این جلسه اختصاص دهیم که برخی نهادها مانند مرکز حراست مجلس که از طرف مجلس مأمور شده‌اند تا مستندات دوطرف را دریافت کنند، هنوز این مستندات را دریافت نکرده‌اند، لذا جلسه در روز یکشنبه تشکیل نمی‌شود.

سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان تصریح کرد: اگر مانعی پیش نیاید، روز سه‌شنبه هفته آینده ۱۳ شهریورماه جلسه هیئت برگزار می‌شود تا به مسائل مطرح شده در جلسه استیضاح آقای ربیعی رسیدگی شود؛ این جلسه در صورت برگزار شدن، اختصاصاً همین موضوعات را بررسی خواهد کرد، چرا که بررسی این مسائل چند ساعت زمان می‌برد.

جمالی نوبندگانی با بیان اینکه پرونده های قبلی مطرح شده در هیئت نظارت در ماه های اخیر هنوز به سرانجام نهایی نرسیده، خاطرنشان کرد: علت این تاخیر نیز دستور کارهای متعددی بود که در رابطه با استیضاح وزرا و سوال از رئیس جمهور پیش آمد و کار هیئت را به تاخیر انداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه استیضاح علی ربیعی وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در روز ۱۷ مردادماه امسال در صحن مجلس برگزار شد، برخی نمایندگان استیضاح‌کننده و وزیر مربوطه، ادعاهایی را علیه یکدیگر در خصوص دریافت رانت و امتیازهای فسادانگیز مطرح کردند و از یکدیگر نام بردند؛ این مسئله باعث شد تا علی لاریجانی رئیس مجلس به هیات نظارت بر رفتار نمایندگان ماموریت دهد تا طی دو هفته (۱۴ روز)، ادعاهای مطرح شده را بررسی کند و گزارش دهد. از آن تاریخ تاکنون ۲۱ روز می‌گذرد و هنوز جلسه این هیات تشکیل نشده است.

امیر قلعه‌نویی

اظهارنظر شگفت انگیز امیر قلعه‌نویی

ورزش > لیگ برتر - سرمربی سپاهان اعلام کرد تیم تارتار با برنامه بازی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امیر قلعه نویی بعد از بازی پارس جنوبی جم، در پاسخ به سوال خبرنگاری که از او پرسیده بود روش بازی تیم پارس جنوبی شبیه به تیم‌ملی است، طوری جواب داد که حتی خبرنگاران حاضر در سالن هم تعجب کردند. او تلویحا تارتار و تیم پارس جنوبی را با برنامه‌تر از تیم‌ملی خواند: «اصلاً چنین چیزی نیست که پارس جنوبی شبیه به تیم ملی بازی می‌کند. تارتار تیمش برنامه دارد و توپ را به خوبی به گردش در می‌آورند و به قول شما به روش کی‌روشی بازی نمی‌کند البته آن روش هم بد نیست اما هافبک‌های چپ و راست پارس جنوبی سرعتی هستند.»

شهردار تهران

شهردار تهران کنار می‌رود یا نه؟/ پاسخ سخنگوی شورای شهر

جامعه > شهری - ایلنا نوشت: سخنگوی شورای شهر گفت: استنباط شورا این است که این مصوبه (قانون منع بکارگیری بازنشستگان) شامل حال شهردار نمی‌شود. ما تابع اراده قانونگذار هستیم، اما در حال حاضر برداشت ما در شورا این است که شهردار تهران مشمول این مصوبه نیست.

علی اعطا (سخنگوی شورای شهر تهران) در خصوص سرنوشت شهردار تهران با توجه به قانون منع بکارگیری بازنشستگان گفت: در علم حقوق قاعده‌ای وجود دارد که می‌گوید قانون عام لاحق ناسخ قانون خاص سابق نیست. براین اساس اگر در گذشته قانونی خاص برای موضوع خاصی وجود داشته است، اما بعدها قانون عامی تصویب شود، این قانون عام نسخ کننده آن قانون خاص نیست.

وی ادامه داد: در بحث انتخاب شهردار هم ما قانون خاص داریم که همان قانون شوراهاست و در این قانون به طور خاص در رابطه با انتخاب شهردار صحبت شده است. در بند یکم ماده 80، در تبصره 3 آن می‌گوید "شورای شهر براساس ضوابط و شرایط احراز صلاحیت شهرداران، مندرج در آیین نامه مصوب این قانون، شهردار مورد نظر خود را انتخاب می‌کند." در آیین‌نامه مصوب این قانون، که مصوب هیات وزیران است، شرایط احراز صلاحیت شهردار توضیح داده شده است.

سخنگوی شورای شهر در ادامه با استناد به قانون انتخاب شهردار افزود: شرایط احراز صلاحیت به هشت مورد اشاره دارد که عبارتند از تابعیت جمهوری اسلامی ایران، شرط سنی و سابقه اجرایی، انجام خدمت وظیفه یا معافیت، اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی و قانون اساسی، حسن شهرت، داشتن توانایی جسمی و روحی برای انجام کار، بحث نداشتن محکومیت کیفری مستلزم محرومیت از حقوق اجتماعی و در نهایت، تحصیلات و تجربه. این موارد، شرایط احراز صلاحیت شهردار است که در آیین‌نامه اجرایی شرایط احراز تصدی سمت شهردار، مصوب هیات وزیران، مطرح شده که در واقع همان آیین‌نامه اجرایی است که در قانون شوراها ذکر شده است.

اعطا با تاکید براینکه در مورد شهردار، قانون خاصی وجود دارد که ملاک عمل است، گفت: قانون جدید که در واقع یک قانون عام است، ناسخ قانون خاص قبلی نیست. با توجه به این نکته، باید گفت استنباط شورا این است که این مصوبه حاضر شامل حال شهردار نمی‌شود.

رئیس کمیته حقوقی شورای شهر ادامه داد: به طور کلی اصولا همواره آخرین اراده قانونگذار است که ملاک عمل است، اما اگر این اراده در قالب قانونی که به صورت عام نوشته شده بیان شود، و از طرفی قانون خاصی داشته باشیم که مربوط به گذشته باشد، آنچه که قانونگذار در آن قانون خاص گفته است ملاک عمل است.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر در انتها تاکید کرد: به هر حال، بدیهی است که شورا و شهرداری تابع اراده قانونگذار هستند و اراده قانونگذار ملاک عمل است. البته طبیعتا بهتر است به استدلال‌های مختلف حقوقی توجه کرد. ما تابع اراده قانونگذار هستیم، اما در حال حاضر برداشت ما در شورا این است که شهردار تهران مشمول این مصوبه نیست.

طلاب

دعوت حجتی کرمانی از مصباح یزدی برای مناظره/در هیاهوی اخیر طلاب قم،انگشت اتهام متوجه شما هم هست

سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - محمدجواد حجتی کرمانی در یادداشتی در روزنامه اطلاعات با اشاره به حوادث اخیر قم نوشت:گردهم‌آیی پاره‌ای از عمامه به سرهای جوان با شعارهای هنجارشکن و پوپولیستی این قلم را برآن داشت که با حضرت استاد مصباح یزدی حرفهای نگفته‌ام راتقدیم دارم.

در کانون علم و مبارزه‌ـ مدرسه فیضیه قم‌ـ که واکنش سریع و تند و مخالفت صریح بزرگان حوزه علمیه قم را برانگیخت، آیت الله مصباح اظهاراتی دائر بر لزوم عذرخواهی دولت در رابطه با «برجام» فرمودند که گونه‌ای همنوایی با تظاهرکنندگان جوان عمامه به سر، از آن استشمام می‌شد.

هم از اینرو و هم به خاطر بسیاری از ناگفته‌های متراکم این نگارندة حقیر با استاد بزرگوار، ۱۸سال پس از مناظره ما از تلویزیون  اعلام می کنم که همچنان مناظره مزبور را ناقص و ابتر می‌دانم و برآنم که در آن ایام به خاطر ملاحظاتی و نیز به خاطر شرایط دیگر، حق گفتگو ادا نشد. برآنم که اگر استاد بزرگوار آمادگی برای «تجدید گفتگو»  داشته باشند، حقیر با وصف همه ناتوانی‌ها و مشکلات و ناراحتی‌های جسمی و روحی ، حاضرم در محضر ایشان در هر جا که صلاح بدانند به گفتگو بنشینم. و رسانه‌ها اعم از جراید یا صدا و سیما در جریان قرار گیرند و هرگونه که بهتر می‌دانند، در راه تنویر افکار عمومی و نیز به جریان انداختن اختلافات حاد سیاسی در یک کانال منطقی و آرام و مستدل و معتدل مردم را در جریان مذاکرات قرار دهند. تا به ‌جای هیاهو و بلوا و شعار و تهدید به مرگ و توهین و جنجال و اوباش‌گری، فضای جامعه با گفتگویی محترمانه و براساس حسن‌نیت و حسن‌نظر و احترام متقابل و دور از نیّت‌خوانی‌های مغرضانه و شقاق و درگیری و تندی و خشونت کلامی و قلمی (و احیاناً‌ فیزیکی)، مواجه ‌گردد و مباحث مورد اختلاف حاد سیاسی اعم از داخلی و خارجی و نیز مقولات اخلاقی و فرهنگی و علمی و اقتصادی، در یک مواجهه و گفتگوی آرام و منطقی و محترمانه و براساس «تحرّی حقیقت» و کنکاش برای نزدیکی ایده‌ها و عقیده‌ها و نه به قصد مقابله و محاجه مغرضانه و برتری‌‌جویانه مورد بررسی و بحث و انتقاد و تجزیه و تحلیل قرار گیرد.

این سخن را از آن رو گفتم و این پیشنهاد را از آن رو مطرح کردم که متأسفانه انگشت اتهام کسانی، در هیاهوهای عمامه به سرهای جوان و تصرف‌کنندگان «فیضیه فیاض» به «امارة» همزمانی اظهارات استاد مصباح با ناروایی‌های کلامی و شعاری نامبرده، به‌سوی جناب ایشان و نیز جبهه موسوم به پایداری متوجه است.